Kennis maken

Carolien J. de Monchy

-50 Good Governance 130215Mijn kennis en ervaring betreft het werk van bestuurders, toezichthouders, adviseurs, projectleiders, (interim)managers, (medisch) specialisten, beleidsmedewerkers, docenten, onderzoekers, … .†Ik ben iedere keer weer geraakt door de inzet en betrokkenheid van professionals bij hun werk. Het werk is belangrijk voor ze, ze verwachten er veel van: interessant werk, goede betaling, stimulerende werkomgeving, prettige samenwerking. Het is buitengewoon boeiend een bijdrage te leveren aan het organiseren van goede en efficiŽnte rolverdeling en samenwerking. Dan kunnen organisaties werkelijk fungeren als een ware kennisfabriek.

Verkort C.V.

drs Carolien J. de Monchy studeerde arbeids- en organisatiepsychologie in Amsterdam (1981). Daarna werkte ik bij Delta Lloyd en bij AEGON als beleidsadviseur en later in een lijnfunctie. Deze werkervaring bleek een prima basis om in 1991 de overstap te maken naar extern organisatieadvies. Sinds die tijd begeleid ik professionals, bestuurders, toezichthouders om te floreren in hun werk.

Van 1992 – 2018 ben†ik als (gast)docent verbonden geweest aan de Haagse Hogeschool deeltijdonderwijs, in onderwijs op de vakgebieden bedrijfskunde, veranderkunde, management & organisatie.

Sinds 2014†ben ik bestuurslid van de Stichting GoodGovernance.NU

Carolien de Monchy is Certified Professional Facilitator (CPF). Zij is lid van de International Association for Facilitators (IAF).