Reacties van lezers

Reacties van lezers

“Het is vlot en inspirerend geschreven. De verhalen en praktijkvoorbeelden geven mij inspiratie om hiermee door te gaan.”

Adviseur innovatie

 

“Ik zal zeker met de oefening “Je eigen leermeester worden” aan de slag gaan, dankjewel! Ik heb de oefening doorgenomen en ik vind hem erg leuk en waardevol. Ik denk dat deze oefening stuurt op het creŽren van bewustzijn omtrent je eigen leerproces en hoe je hierbij eigenlijk gebruik kan maken van je eigen ervaringen. Het kijken naar een ander rolmodel is inderdaad erg waardevol, omdat het vaak zo is dat wanneer je iets goed vindt van een ander je dit ook graag zo zou willen doen. Het zegt dus eigenlijk al heel veel over jezelf. Eveneens vind ik de link met de eigen ervaring erg leuk, omdat ik verwacht dat veel mensen er achter zullen komen dat ze meer kunnen leren vanuit zichzelf.”

Docent en studieloopbaanbegeleider Hbo

 

“Allereerst mijn complimenten, ik vind het boek heel goed leesbaar, duidelijk en helder taalgebruik en ook zeer duidelijke voorbeelden. Ik had direct zin om een aantal oefeningen te gaan doen! Het gebruik van de S-curve in het laatste hoofdstuk vind ik echt goed, heel duidelijk en verhelderend!”

Hoofd P&O grote industriŽle onderneming